صفحه نخست     تماس با ما     سوابق اجرایی     تقدیر نامه ها     کاربرد کشاورزی     درباره رسوب زدا     خدمات ديگر     اسمز معکوس (RO)      

 

 

 

 

جوان فکر توضیح داد:

چرا احمدی نژاد بر دستان ملت بوسه می زند؟

 

مدیر مسئول روزنامه ایران در سرمقاله امروز خود با اشاره به یوم الله ۹ دی و شعارهای مردم به مفهوم بت بزرگ از نگاه مردم اشاره کرده و در توجیه موفقیت احمدی نژاد در این موضوع نوشت: بت بزرگ، بت نفس است و احمدی نژاد موفق شده است بت بزرگ را بشکند!

به گزارش سرویس سیاسی صراط ، در بخشی از این مقاله پیرامون اقدامات رئیس جمهور می خوانیم "او رئيس جمهور و دومين مقام رسمي كشور است اما با تواضع بسيار بر دستان پينه بسته كشاورزان، كارگران و پدران و مادران شهدا و هر شهروندي كه به ايراني بودن خود افتخار مي‌كند، بوسه مي‌زند تا به دل آنها راه پيدا كند. او آموخته است كه اسلام عزيز خواهان حاكميت بر قلب‌هاست و مسئول نظام اسلامي اگر راهي به دلهاي مردم پيدا نكند و نتواند با آنها همدل و همنوا شود، مديريتش راه به جايي نخواهد برد. احمدي‌نژاد با آن‌كه در اوج مقام و منزلت سياسي و اجتماعي قرار دارد، بارها گفته است كه به خدمتگزاري و نوكري مردم مي‌بالد و حاضر است خاك زير پاي آنان را جارو كند. آري او نفس خويش را لجام زده و آن را مهار كرده است. نه فقط مهار بلكه آن را لگدمال و سركوب كرده است تا منشأ اثري ماندگار شود. "

شایان ذکر است، طبق توجیهات مدیر مسئول روزنامه ایران، دست بوسی احمدی نژاد از آحاد جامعه به این علت است که ایشان بتواند چند صباحی بیشتر بر مردم حکومت کند و این موضوع نه تنها پسندیده نیست بلکه ذکر چنین مطالبی موجبات ناراحتی مردم انقلابی و متعهد کشورمان را از شخص ریاست محترم جمهوری فراهم خواهد کرد.

مردمی که بدون هیچ گونه چشمداشتی با هزینه شخصی خود تبلیغات کاندیداری مردمی شان را برعهده گرفته و به خاطر پایبندی احمدی نژاد به اسلام و شعار ولایت محوری اش به او رای دادند. چنین مردمی هنوز چشم امیدشان به رئیس جمهور است تا به قول هایی که در تبلیغات دو دوره ای انتخاباتی مطرح کرده است، عمل کند. مبارزه با فساد در جامعه بی شک نیاز به نفس زکیه دارد و گروهی که داعیه شکستن بت درون را دارد نباید به بهانه های مختلف مبارزه با مفسدین و زیاده طلبان و زر اندوزان را متوقف کند و خدای ناکرده بعضا به حمایت از بعضی از عوامل سست عنصر و مفسد رخنه کرده در دولت، بپردازند.

نظام متکی بر اسلام، مردم را به عنوان ولی نعمت خود، صاحب درایت و هوش و عقلانیت قلمداد می کند و هرگز با امت پابرهنه و مظلوم عدالت طلب به عنوان پلی برای دستیابی به قدرت حقیر و کوتاه مدت دنیوی نگاه نمی کند.

تواضع و متانت ریاست جمهوری در مواجهه با ملت شهید پرور مسلما برخواسته از توجه و دقت بالای ایشان به جایگاه رفیع مردم است نه خدای ناکرده برای حفظ قدرت و یا استفاده از شگردها و نمایش های عوامفریبانه که غربی ها متخصص آن هستند.

شاید بهتر باشد اطرافیان رئیس جمهور به جای چاپلوسی های هر روزه برای کسب قدرت بیشتر و حفظ جایگاه بی ارزش دنیوی، مشکلات مردم را در صفحاتی که با هزینه بیت المال مسلمین رنگی می شوند، منعکس کنند و داوری در مورد میزان تقوا و مبارزه با نفس مسئولین را به خدای متعال و قضاوت در مورد خدمات دولت را به چشمان بصیر مردم در گوشه و کنار کشور، واگذار کنند.

سوپرجاذب كشاورزي،رسوبزداي الكترونيكي،اسمزمعكوس+سختي گيررزيني+سختي گيرمغناطيسي دستگاه تصفيه آب پاک آب کنترل پکیج مغناطیسی کاهش

شوری آب  كاهش شوري آب ژئوممبران  احداث استخرژئوممبران هيدروژل مبدل صفحه ای دانفوس دانمارک

دستگاه تصفیه آب+دستگاه آب شيرين كن+دستگاه سختی گیر+آب مقطر +DM+آب بدون يون+RO

.